TEKNIK Jag och min kollega Lasse Nielsen gjorde ikväll den 24.9 vårt tredje försök att livestreama mötet i Bjuvs kommunfullmäktige. Det är med sorg vi konstaterar att tekniken i möteslokalen på Foodhills - fd Findus - inte heller nu fungerade. Förlåt!

Förra månaden, på KF-mötet då, svajade vår direktsändning betänkligt och under en halvtimme mot slutet kunde vi inte alls sända. Det berodde på att Foodhills nätverk inte räckte till för att vi, samtidigt med alla politiker och åhörare som var uppkopplade på sina datorer och mobiltelefoner, också skulle kunna sända.

Vi bad då teknikansvariga på företaget om en egen ”lina” vilket vi fick ja på. Men när Lasse ikväll kopplade upp sig inför dagens livestreaming så fungerade inte arrangemanget! Och vi blev än en gång tvungna att dela lina med alla övriga i lokalen.

Vad jag förstår så var alltså kvällens sändning också svajig. Och en del föll bort. Vi är mycket ledsna och även om vi idag handlade i god tro så beklagar vi verkligen att strulet upprepade sig.

Men vi ger oss inte. Utan gör ett nytt försök inför oktobermötet i Bjuvs kommunfullmäktige. Jag hoppas ni orkar hålla tummarna för att vi får till det då!

Tack för att du tittar och tack för ditt tålamod!

Marianne Rönnberg Galmor och Lasse Nielsen