Sverige står vid ett vägskäl och måste nu ta in riktningen för framtiden, anser skribenten.
 
DEBATT Boo Björk är fortsatt orolig för landets framtid och han påminner här om att vi alla har ett ansvar för hur det går. Och att Sverige har allt som krävs för att det ska gå riktigt bra.
- Är Sverige ett land i kris? Nej absolut inte, däremot ett land vid ett vägskäl, inleder han och fortsätter: 

Ska vi fortsätta att ha politiker som i alla lägen var de än dyker upp, munhuggs? Politiker som tror att så fort man har en chans försöka förlöjliga motparten? 

Fokus i debatten ligger aldrig på den egna politiska viljan utan snarare på att slå hål på motpartens förslag. Resultatet blir förödande för ett land som i grund och botten är innovativt, kreativt, kraftfullt och så förödande vackert. Visst vi har problem med en asylinvandring som på senare tid antagit närmast groteska former men vi har också ett land, ett folk som är vant till progressiva lösningar.

Det är dags nu, att vi gemensamt ser bortom negativa trender och ser framåt mot det vi kan skapa tillsammans. Facebook har blivit ett forum för negativa tankar och känslor istället för att se till de enorma möjligheter som dyker upp vid horisonten.

Låt oss tillsammans verka för tillit, kreativitet, logiska resonemang och låt oss komma fram till problemlösning istället för absurda långrandiga diskussioner som inte leder någon vart.

Tänk att vi har ett Sverige som har alla fördelar, alla de ingredienser som behövs för att komma vidare och vi har ett öppet samhälle. De asylanter som kommer till Sverige fightas mot ett land, ett folk som är så oerhört upplyst, välfungerande och som aldrig kan aldrig slås sönder av mörka krafter, religiösa direktiv eller andra krafter.

Vi är ett folk som kräver skärpning från alla inblandade och vi är alla ansvariga.

By Boo Björk

Vad tycker du? Lika eller olika? Svar via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..