FÖRETAGANDE Idag hämtade Belinda Bagger, ordförande i Företagarna Bjuv, ut ett väldigt fint paket på posten! Nämligen det konkreta  beviset på att hon utsetts till Årets Påverkare. I hela Sverige!

- Att jag fått denna utnämning är det bästa beviset både för mig själv, Styrelsen i Företagarna Bjuv och alla företagare i Bjuvs kommun på att vi gör både rätt och skillnad, sa en stolt och glad Belinda Bagger när hon ställde upp framför kameran.

- Nu ser jag fram emot 2021 då jag hoppas på att Corona tillåter oss att fortsätta dels med vårt samarbete inom skola, dels samarbetet med det nybildade Näringslivsrådet.

Den planerade debattkvällen med Bjuvs  politiker ställdes på fredagen in pga gällande Coronaläge men Belinda och övriga inblandade återkommer i frågan så snart omständigheterna gör det möjligt.

- Givetvis fortsätter även övrigt samarbete med kommunen, tillade hon.

- Tillsammans gör vi skillnad!

Motiveringen till att just Belinda Bagger fick årets utnämning från riksorganisationen Företagarna lyder så här:

"Med ett otroligt engagemang och en vilja av stål har Belinda kämpat i en otrolig motvind för att föra upp småföretagarfrågor på agendan i en kommun som under lång tid förlitat sig på ortens stora företag. Efter att från kommunföreträdare fått höra att hon inte skall lägga sig i och att småföretag inte är intressanta kommer nu belöningen. Ett nybildat näringslivsråd och inbjudningar från kommunledning och partier. Belinda och styrelsen i Bjuv har verkligen kämpat för att nå framgång. Genom sitt politiska arbete med Företagarna har hon skapat fler debatter och fått in flera punkter för ett bättre företagsklimat i Bjuv och numera är företagarna en självklar påverkare bland politiker och tjänstemän i Bjuvs kommun, mycket tack vare Belindas fantastiska arbete.”

Marianne Rönnberg Galmor