Utöka ICA:s verksamhet i Bjuv!

Jag tycker att det är ett mycket bra förslag att utöka ICAs verksamhet i Bjuv. Kanske ska man trycka på hos kommunen igen, efter några år kan situationen se annorlunda ut och kommunen ändrar sin åsikt.

Personligen handlar jag ganska ofta på ICA i Bjuv, även storhandlar ibland, speciellt nät jag är trött efter en arbetsdag och orkar inte att vandra genom Maxi-giganten.
Men Maxi har just större och för det mesta billigare sortiment, så det blir oftast där man storhandlar. Skulle ICA i Bjuv tillfredställa mina inköpsbehov helt och hållet, så skulle jag enbart handla där. Netto blir det nästan aldrig för min del.

 

Jag kan inte ens tänka mig att ICA i Bjuv skulle stänga ner. Det är även en träffpunkt för människor, oftast äldre som tar en kopp kaffe och snackar.

 

Anna Muzyka

Håller du med om att de lokala handlarna behöver vårt stöd för att överleva? Eller tycker det är helt fel? Skriv till oss och säg din mening på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.