HELA KOMMUNEN Igår den 15 augusti var det final på kommunens och BFSO:s samarrangemang i Tivoliparken i Bjuv. Vi tog massor av bilder. Se om du finns med på dem.

Tre musik- och underhållningskvällar har under augusti i år anordnats i Tivoliparken i Bjuv. Bakom arrangemanget har kommunen och BFSO (Bjuvs Föreningars Samorganisation) stått.

Alla tre kvällarna är nu avverkade. På torsdagen var det final med bandet Race the Sunset, som liksom Ursprunget, som spelade i parken den 1 augusti, vunnit publikens gillande i musiktävlingen Popkorn.

På scen fanns slutligen också ”ordkonstnärerna” Ordkaskad och Fredrik Larson Band. Aktuellt i höst med nya folkrockalbumet "Folk".

Den sista kvällen av tre, då kommunen tillsammans med BFSO anordnat musik och underhållning i Tivoliparken i Bjuv, kom ett hundratal personer till parken. Musiken alla tre kvällarna var mer "ung" än "gammal" men det hindrade inte många äldre att ta sig till parken för att titta på folk och lyssna på musik.

I parken finns några fasta bänkar och bord men många kom med egna stolar. Eller så satt de på filtar och åt. Eller rakt av på grusplanen.

Personal från Bjuvs alla fritidsgårdar var under finalkvällen såväl som de två övriga, på plats i Tivoliparken. Liksom en del av "deras ungdomar". BFSO arrangerade en löprunda för barn som ville testa snabbhet och kondition.

Friluftsfrämjandet sålde som också övriga kvällar korv och fika till självkostnadspris. Kvinnoföreningen sålde söta crépes och besökare som ville, kunde få sina porträtt målade.

Bjuvsnytt var som vanligt på plats med kameran. Kolla här om du kom med på våra bilder.

 

Text och Foto: Marianne Rönnberg Galmor