FOTBOLL Billesholms GIF P01 vann Norra Skånecupen mot Mjällby med 3-0! Så här skriver ledarna Kent & Micke om det hela:
Efter fredagens lyckade gruppspel och kvartsfinal seger över IFK Hässleholm var det på söndagen dags för finaler i Qpolen.

- Vilken turnering grabbarna gör! Vi pratade mycket om att tro på oss själva och våga göra våra saker, man måste få våga göra misstag för att lyckas, en för alla och alla för en, detta gör ett lag starkt!

I semifinalen ställdes BGIF mot Hässleholms IF och tar tidigt ledningen med 1-0 men med en minut kvar kvitterar HIF och det blir "sudden". Efter 3 minuter blir Cim neddragen och Adrian stegar fram och sätter iskallt straffen.

Final med ännu mer peptalk
Mera positivt snack inför finalen där tränarna påtalar hur bra killarna är och för att sätta pricken över i:et betoner de också att man skall jobba för varandra och våga ännu mera.

- Vi ställs mot Mjällby och när vi sett de spela tidigare i turneringen tycker vi att vi hittat lite brister i deras spel. Vi skall utmana med speed och samla laget i defensiven. Killarna gör detta till 100 % och lirar mer eller mindre ut Mjällby i finalen. Seger!

- Det var kul att höra de andra lagen säga att vi vann rättvist, säger killarna efteråt. Deras Asper sa efter matchen att de var chanslösaa!

Nu går Billesholmarna in i 2015 med otrolig energi och med härliga killar som utvecklas för varje dag.

- Det tar några turneringar att hitta five a side spelet men det känns som vi hittat diamanten, avslutar Kent & Micke.

Laget P01 består av 25 grabbar som är "träningsflitiga".

- Nästa vecka - vecka 2 - startar vi utomhusträningen med 3 pass i veckn plus matcher, avslutar Kent Johansson.

BGIF - MRG           foto: BGIF