FAMILJESIDAN På onsdagen begravdes Rose-Marie Regnell, grundare och ägare till Auto Shopen i Billesholm. Förutom att näringslivet i Bjuv förlorat en sann entreprenör och vän så har en person med stort socialt patos gått oss förlorad.

Rose-Marie Regnell somnade in den 5 november och lämnade efter sig en stor grupp sörjande - barn, barnbarn, övrig familj, kollegor, anställda och vänner. Rose-Marie ställde också upp som arbetslivsambassadör för Bjuvs kommun och tog i den rollen på sig att coacha unga arbetssökande. Kommunen fanns därför också representerad bland dem som hedrade hennes minne.

Begravningsceremonin hölls i Bjuvs kyrka som var vackert smyckad i ett hav och blommor. Rose-Marie som nyligen fyllt 64 år hade siktet inställt på sol och pool i sitt älskade Florida, där bl.a. en dotter bor, men livet gled henne tyvärr ur händerna innan den drömmen kunde gå i uppfyllelse.

Refrängen i den sista sång som spelades på hennes begravning löd  ”everything will be right”  och ”don´t worry”, och det var så Rose-Marie enligt prästen Britt-Marie Cedergren med säkerhet också själv hade velat ta farväl av nära och kära på jorden.

Marianne Rönnberg Galmor