MELLO På lördagens Andra chansen i Melodifestivalen i Nyköping tävlade vår egen Rebecka Karlsson mot killarna i det rutinerade dansbandet Arvingarna. Det gjorde hon med den äran. Arvingarna vann förvisso duellen men Rebecka bjöd tuff konkurrens. Det sa till och med killarna i Arvingarna.
Rebecka, som numera bor med familjen i Örkelljunga, har drömt sedan barnsben om att delta i Melodifestivalen och nu har hon uppnått det målet. Öppet berättar hon idag också - både i sin tävlingslåt och utanför scenen - om mobbningen som pågått och fortfarande pågår mot henne. Både från jämnåriga och vuxna.
Att hon utsätts för detta är en skam precis som det alltid är en skam att mobba andra. Jag tillhör dem som hoppas Rebecka orkar vandra vidare. Ta studenten och samtidigt ta nästa steg i sång- och musikkarriären.

The sky is the limit Rebecka! Vi är många som stöttar för att du ska kunna ta dig ännu fler steg upp på karriärstegen i din bransch. Lycka till!

Marianne

Den första journalisten som skrev om dig. Du var 15 då och bodde i Ekeby. Jag fortsätter hålla koll på hur det går för dig:)