DEBATT Ponera att Mehmet Kaplan inte är en olyckshändelse utan ett symtom på en agenda som startade för tiotals år sedan, tänk om det är så? Vad har det svenska systemet för motmedel mot en dold agenda?
Vad som avtecknar sig är inte bara Kaplans olämplighet och inkompetens utan också Miljöpartiets. Gustav Fridolin med rent personliga motiv och en fullständigt rabiat inställning till stödet för Kaplan och en beundran som gränsar till enfald. Fridolin ville inte kandidera som språkrör förrän Kaplan avstått. Fridolins märkbart färgade inställning till Kaplan blir löjlig och bortom sans och reson.

Värst av allt är att Miljöpartiet förlorat fokus på det som egentligen detta parti gick till val på, alltså dess grundläggande värderingar och klimatfrågor. Nu har helt plötsligt den gröna röran blivit en religiös rörelse och företeelse. Miljöpartiets gamla företrädare har gett sig in i debatten och försökt gjuta olja på vågorna. Peter Eriksson och Per Gahrton är namn som försöker men ej lyckas.

Den största fadäsen var när en ung herr Kahn med knappa fjun på överläppen tyckte att en handskakning med en kvinna blev alldeles för intim mot det motsatta könet. Kahn har aldrig själv ställt sig frågan om det motsatta könet verkligen vill bli intimt med en clown från Miljöpartiet.

Åsa Romson det andra språkröret har säkert skakat hand med Kahn vid ett flertal tillfällen men så är hon också språkrör trots motsatt kön. Åsa Romson ångrar sig i tid och otid. Men i vilket smutsigt tankedjup, eller okunnighet för den delen, uppstod tanken att Kaplan skulle bli minister?

Miljöpartiet är ett parti som är i absolut gungning. Inkompetensens, naivitetens, okunnighetens och föraktets parti. Miljöpartiet borde straffas utifrån de handlingar man själv skapat ty de svenska väljarna har troligen fått nog.

Den politiska farsen spelas upp framför våra ögon i Rosenbad och det mest farsartade är att det parti som skrivit farsen också sitter i regeringen. Till yttermera visso; tänk om Kaplan inte var en isolerad olyckshändelse, tänk om han är ett symptom och vi - skattefrälset - har gjort denna "samlade bedömning", men inte våra naiva politiker.

Boo Björk


PÅ GÅNG

Julpyssel i kyrkan

Bjuvs församling hälsar välkommen till julpyssel för hela familjen

God natt, Alfons Åberg!

PÅ GÅNG Lördagen 5 mars kl. 10.00 på Bjuvs bibliotek:

Spännande om vikingar på Arkivens dag i Billesholm

KULTUR Lördagen den 12 november bjuder Billesholmstraktens Hembygdsförening,

Kommun och polis ute och pratar trygghet
TRYGGHET? Med start ikväll 2.11 och vid totalt tre tillfällen kommer kommunen att vara ute i Billesholm, Bjuv och Ekeby tillsammans med polisen för att prata trygghet med invånare.
Möt författaren till bok om tågresande
Per J Andersson, grundare av resetidningen Vagabond och författare, förelåser i Bjuv om tågets historia och betydelse. Foto: Johan Marklund.
KULTUR  "Ta tåget" är en ny bok genom historien, samtiden och in i framtiden. Var med och hör på föreläsning och träffa författaren på Bjuvs bibliotek tisdag den 25/10 kl. 18-19:

Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.